top of page
Original.png

Ondek jezelf!

WERK MET ONS

Camino Travel & Coaching hoort graag van lezers, pelgrims en mogelijk nieuwe partners over alles dat met de camino te maken heeft. Hieronder lees je hoe je ons het beste kunt bereiken voor specifieke vragen, 

Heb je een persoonlijke vraag aan een van de teamleden?

Email ons in dat geval op caminotravelcoaching@gmail.com

Wil je gastbloggen voor Camino Travel & Coaching?

Camino Travel & Coaching staat open voor gastartikelen van bloggers die hun kennis en ervaringen

willen delen over de camino. Op onze pagina over gastbloggen voor Camino Travel & Coaching vind je

meer informatie hierover!

Wil je jouw camino hotspot in de spotlights zetten?

We vragen voor hotels, restaurants, winkels, etc. geen vergoeding voor een eerste review en we zoeken graag samen naar een mogelijkheid voor samenwerking. We helpen ondernemers graag met een vliegende start na de opening van een zaak die past bij ons concept. Als we een match zien dan komen we graag een keertje langs en bij een goede ervaring delen we dat natuurlijk graag! Mail ons op caminotravelcoaching@gmail.com 

Wil je een perspakket sturen?

We zijn gek op pakketjes! Mail ons via caminotravelcoaching@gmail.com en we sturen je ons adres toe. 

Houdt er rekening mee dat het sturen van pakketjes geen garantie voor publicatie is. Alle producten die we zelf niet gebruiken doneren we aan een goed doel.

Wil je graag op een andere manier samenwerken?

Camino Travel & Coaching is altijd op zoek naar unieke samenwerkingen. We horen graag je ideeën via de mail of onder het genot van een kopje koffie of thee in Dordrecht of Brighton. Mail ons via caminotravelcoaching@gmail.com.

 

We hopen je hiermee voldoende richtlijnen te hebben gegeven voor het zoeken van contact met ons en we kijken er dan ook naar uit binnenkort iets van je te horen!

Image by Shane Rounce
bottom of page